Standard Tekniska specifikationer · SS-ISO 22002-4:2025

Grundförutsättningar för livsmedelssäkerhet – Del 4: Tillverkning av livsmedelsförpackningar (ISO 22002-4:2025, IDT)

Status: Gällande

Köp denna standard

Standard Tekniska specifikationer · SS-ISO 22002-4:2025

Grundförutsättningar för livsmedelssäkerhet – Del 4: Tillverkning av livsmedelsförpackningar (ISO 22002-4:2025, IDT)
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 670 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 670 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 072 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ
Provläs denna standard
Omfattning
This document specifies, in conjunction with ISO 22002-100, requirements for establishing, implementing and
maintaining prerequisite programmes (PRPs) to control food safety hazards in the manufacture of food and
feed packaging.
This document is applicable to all organizations, regardless of size or complexity.
This document does not apply to other parts of the food supply chain.
Exclusions to requirements can be supported by a sufficient justification that ensures that the exclusion does
not adversely impact food safety.


Ämnesområden

Livsmedelstekniska processer (67.020) Lantbruksprodukter Allmänt (67.040) Mjölk och mjölkprodukter (67.100)


Köp denna standard

Standard Tekniska specifikationer · SS-ISO 22002-4:2025

Grundförutsättningar för livsmedelssäkerhet – Del 4: Tillverkning av livsmedelsförpackningar (ISO 22002-4:2025, IDT)
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 670 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 670 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 072 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Ledningssystem för livsmedelssäkerhet, SIS/TK 435/AG 01

Internationell titel: Prerequisite programmes on food safety — Part 4: Food packaging manufacturing (ISO 22002-4:2025, IDT)

Artikelnummer: STD-82099392

Utgåva: 1

Fastställd: 2025-10-23

Antal sidor: 16

Ersätter: SIS-ISO/TS 22002-4:2016